Turbulencije na letu za Dablin: Povređeno 12 putnika

Dvanaest putnika je povređeno tokom turbulencije na letu iz Dohe za Dablin.
Turbulencije na letu za Dablin: Povređeno 12 putnika
Foto: Pixabay
Aerodrom u Dablinu je saopštio da je šest putnika i šest članova posade prijavilo povrede tokom leta avionom kompanije Katar ervejz, koji je bezbedno sleteo prema rasporedu nešto pre 13 časova, prenosi N1 list Independent.
"Nakon sletanja, avion je dočekan od strane hitnih službi, uključujući aerodromsku policiju i našu vatrogasnu i spasilačku službu, zbog 6 putnika i 6 članova posade [ukupno 12] koji su prijavili povrede nakon što je avion doživeo turbulenciju dok je bio u vazduhu iznad Turske", navodi se u saopštenju na  X zvaničnom nalogu aerodroma, prenosi ovaj medij.
Tim aerodroma u Dablinu i dalje pruža potpunu pomoć na terenu putnicima i osoblju avio-kompanije, navodi se.
 
Najnoviji incident, piše Independent, dolazi nekoliko dana nakon što je Britanac poginuo na letu iz Hitroua (Heathrow) za Singapur tokom izuzetno turbulentnog leta.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet