U nevremenu u SAD stradalo 13 osoba

Trinaest osoba je stradalo u SAD u nevremenu sa obilnim snežnim padavinama i ledenom kišom, javili su danas američki mediji.

Trinaest osoba je stradalo u SAD u nevremenu sa obilnim snežnim padavinama i ledenom kišom, javili su danas američki mediji.

Nevreme je pogodilo pet država u jugozapadnom delu SAD i verovatno će nastaviti da se kreće ka istoku. Četiri osobe poginule su u saobraćajnim nesrećama u Oklahomi i još toliko u nezgodama u Teksasu.

Stradala je i jedna devojčica stara četiri godine kada se u državi Novi Meksiko prevrnuo automobil u kojem se nalazila. U Kaliforniji, prvoj državi koja je bila pogođena nevremenom, stradale su tri osobe, a u Arizoni jedan čovek, čije je telo nađeno u petak.

Zbog nevremena se na više mesta srušilo drveće i dalekovodi, a na televiziji su emitovani snimci na kojima se na putevima vidi debeli sloj leda. Ako se ostvare prognoze i nevreme se proširi na istok SAD, to će za posledicu imati probleme u saobraćaju što predstavlja dodatni problem, posebno s obzirom na predstojeći praznik Dan zahvalnosti tokom kojeg veliki broj Amerikanaca ide na put.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet