Hirurg pronašao kokain u stomaku pacijenta

Jedan francuski hirurg pronašao je 600 grama kokaina u stomaku pacijenta koga je operisao zbog jakih bolova, prenose danas francuski mediji.

Jedan francuski hirurg pronašao je 600 grama kokaina u stomaku pacijenta koga je operisao zbog jakih bolova, prenose danas francuski mediji.

Zbog intenzivnih bolova, pacijent je primljen nedavno u bolnicu u francuskom gradiću Krezo, na jugoistoku zemlje. Hirurg je tokom operacije u stomaku pacijenta pronašao 600 grama kokaina u kesicama.

Bolnica je odmah obavestila policiju, a pacijent je posle operacije priznao da je bio u Latinskoj Americi i progutao drogu kako bi je prodao u Francuskoj. Takvi šverceri droge se nazivaju "mule" i gutaju kokain u paketićima veličine jednog zalogaja. Oni te paketiće umaču u maslinovo ulje, vodu ili neku tečnost da bi ih lakše progutali.

"Mule" mogu da nose drogu u stomaku i po nekoliko dana, a za to vreme ne mogu da jedu, već samo piju vodu. Međutim, ako neka kesica pukne, njihov život je u opasnost.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet