Izbodena "Vidovita Esmeralda" zbog ljubavnog saveta

Turčin Metil Kolkilic (48) pokušao je da ubije Zagorku zvanu "Vidovita Esmeralda" iritiran njenim gledanjem u karte i savetima koje je dala devojci s kojom je nedavno počeo romansu.
Turčin Metil Kolkilic (48) pokušao je da ubije Zagorku zvanu "Vidovita Esmeralda" iritiran njenim gledanjem u karte i savetima koje je dala devojci s kojom je nedavno počeo romansu.

Devojka, čiji identitet nije saopšten, neposredno pre poznanstva sa Kolkilicem raskinula je dugogodišnju vezu. Novi izabranik nije joj ulivao potrebno poverenje, zbog čega se često žalila prijateljima. Na njihov savet, odlučila je da poseti poznatu Esmeraldu, verujući da će joj njene "vizije" pomoći da otkloni sumnje.

Nažalost, Esmeraldine tarot karte pokazale su sumnje koje je devojka imala o vezi sa Kolkilicem.

Napadač je do Zagorkine kuće u Bilku, predgrađu Diseldorfa, naoružan nožem i pozvonio na vrata. Ne sluteći ništa, Zagorka je sama otvorila gostu, iako joj je u kući bio i suprug. Čim ju je ugledao, Kolkilic joj je zario nož u vrat i pobegao. Počela je da vrišti i doziva pomoć, što je uzbunilo njenog supruga koji je odmah dotrčao u pomoć. Esmeralda je obilno krvarila, ali zahvaljujući prisebnosti supruga i brzom lekarskom intervencijom, napad nije bio koban. Smeštena je u lokalnu bolnicu, gde se oporavlja od povreda.

Zagorka Jovanović poznatija kao Esmeralda je nemačkoj javnosti postala poznata zahvaljujući brojnim poznatim klijentima. Njene "moći" koriste mnogobrojne javne ličnosti u Nemačkoj.

Vest da je dobila nož u vrat uzburkala je nemačku javnost, koja je odmah postavila pitanje kako poznata proročica nije samoj sebi predvidela napad.

  • Honeyball

    04.06.2014 10:24
    Vidovita? Kako to nije predvidela!?

  • 04.06.2014 05:55
    Onaj stari.
    Mujo kuca na vrata vidovite Esmeralde. Iznutra se čuje
    - Ko je?
    Kaže Mujo
    - E jebem te vidovitu!
  • 03.06.2014 18:10
    Ljubav ubiva.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.