Mihajlović boluje od leukemije, ali ostaje trener Bolonje

Trener Bolonje Siniša Mihajlović potvrdio je danas da su testovi krvi pokazali da boluje od akutne leukemije.

On je na današnjoj konferenciji potvrdio da je na dodatnim pregledima, kojim je podvrgnut zbog groznice, pokazano da boluje od leukemije.

"Imao sam groznicu, ali doktorka nije verovala da je to tek tako… Otišao sam na još jedan test i on je pokazao da imam leukemiju", rekao je Mihajlović.

On je potom detaljnije objasnio situaciju.

"Kada sam dobio tu vest, to je bio pravi udarac. Sedeo sam danima plačući… Ovo nisu suze straha. Poštujem bolest, ja ću se suočiti sa tim, sa ispruženim grudima, gledajući je u oči, onako kako sam to uvek činio. Jedva čekam da odem u bolnicu i započnem borbu. Ona je agresivna, ali se može pobediti. I to sam objasnio svojim igračima, imali smo konferencijski poziv s njima i kao što je prirodno, imao sam suze. Objasnio sam im da moramo napasti i otići do pobede. Ako sednemo i pokušamo se braniti, odmah ćemo se srušiti. Moram koristiti svoju taktiku u ovoj borbi i siguran sam, bez ikakvih sumnji, da ću dobiti ovu bitku. Pobediću je za moju porodicu, za svoju decu, za sve one koji me vole", rekao je Mihajlović.

Siniša Mihajlović je Bolonju preuzeo u januaru od Filipa Inzagija i vodio je taj tim od zone ispadanja do desetog mesta na tabeli Serije A.

On je dodao da su poslednja testiranja, koja je obavio 28. februara bila regularna i da nisu pokazivala znake bolesti.

"Do kraja maja sam normalno trenirao, nisam se zamarao, svuda sam putovao… Otac mi je umro od raka, tako da redovno idem na kontrole. Da sada nisam obavio ovaj test, ne bi se znalo dugo da imam leukemiju", kazao je srpski trener.

On će i pored bolesti ostati trener Bolonje, ali će tokom perioda lečenja njegovi pomoćnici predvoditi ekipu s klupe.

Sabatini: Mihajlović ostaje trener Bolonje

Direktor Fudbalskog kluba Bolonja Valter Sabatini istakao je danas da će Siniša Mihajlović ostati trener ekipe.

"Trener je pokazao veliku hrabrost kada je zakazao konferenciju za novinare. Ovde smo da ga podržimo, porodica Saputo je doletela iz Montreala. Ovaj čovek će uvek moći da računa na Bolonju. Biće uz nas i mi ćemo biti uz njega, štagod da se dogodi. Mada, mogu vam reći da se ništa neće dogoditi jer je ovaj čovek veoma jak", rekao je Sabatini.

"I neka bude jasno - Siniša će ostati trener Bolonje, ništa se ne menja", istakao je Sabatini.

  • Армаггедон

    13.07.2019 19:43
    Колики имбецил мораш бити да удараш минусе на овакве коментаре подршке?ВЕЛИКИ И НЕИЗЛЕЧИВ,ЈАДНИ СТЕ У СВОЈОЈ ЗЛОБИ
  • Nesa

    13.07.2019 19:16
    Ah
    Cisti agitprop. Profit nema alternativu.
  • nk

    13.07.2019 19:01
    Drž' se!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.