Partizan sa prednošću ide na revanš u Molde

Fudbaleri Partizana pobedili su Molde sa 2:1, u prvoj utakmici baraža za Ligu Evrope.
Partizan sa prednošću ide na revanš u Molde
Foto: Pixabay (ilustracija)
Strelci za Partizan bili su Sejduba Suma u 45. minutu i Zoran Tošić u 84. Gol za Molde u 44. minutu dao je Matis Boli.
 
U prvom poluvremenu, do samog njegovog finiša, nije bilo velikih uzbudjenja, osim pokušaja Ejkrema i dobre odbrane Stojkovića u 12. minutu. Nakon toga obe ekipe nisu bile precizne u završnici sve do 43. minuta kada je Boli doneo prednost Moldeu. Boli je sve sam uradio, "polomio" je trojicu igrača Partizana, šutirao je, a lopta se od stative odbila u mrežu crno-belih.
 
Partizan je, medjutim, odgovorio posle samo dva minuta, a u glavnim ulogama bili su Tošić i Suma. Tošić je dobio loptu na desnoj strani, proigrao je Sumu koji se lepo okrenuo i sjajno pogodio za 1:1.
 
Prvi do šanse u drugom poluvremenu stigao je Molde, Džejms je zapretio u 61. minutu, ali je Stojković bio na mestu. Nakon toga pravih prilika nije bilo sve do 77. minuta kada je Partizan propustio tri velike šanse. Prvo Ožegović nije iskoristio dobar prodor i dodavanje Asana, potom je Uroševićev šut odbranio golman Moldea i na kraju je Japanac loše zahvatio odbijenu loptu i šutirao preko gola sa pet metara. 
 
Napadi Partizana isplatili su se u 84. minutu kada je Tošić, nakon akcije Asana i Uroševića, sa nekoliko metara poslao loptu u mrežu za veliko slavlje oko 6.000 dece na stadionu u Humskoj. Stojković je u 87. minutu sjajno intervenisao, uklizao je u poslednjem trenutku i omogućio Partizanu da na revanš u Norvešku otputuje sa golom prednosti.
 
Revanš se igra sledećeg četvrtka u Norveškoj.
 
  • Novosadjanin

    23.08.2019 08:48
    ko
    Interesuje me samo ko prima pare da Sadik bude na terenu.Taj momak ne zaslužuje ni na klupi da bude.Da li je on uopšte fudbaler....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.