Smanjene plate rukovodstvu Formule 1

Generalni direktor Formule 1 Čejs Keri primaće znatno manju platu tokom krize izazvane pandemijom koronavirusa.
Smanjene plate rukovodstvu Formule 1
Foto: Pixabay
Kako su preneli britanski mediji, rukovodstvo Formule 1, uključujujući i direktora motosporta i tehničkog direktora Rosa Brona primaće u naredna dva meseca 20 odsto manje plate.
 
Na novom režimu isplata i odsustva biće skoro polovina od 500 zaposlenih, prenosi B92.
 
Tri ekipe Formule 1, Vilijams, Rejsing Point i Meklaren su deo svojih zaposlenih morali da pošalju na prinudne odmore, dok su vozačima smanjene plate.
 
Ekipe Formule 1 u ovom periodu mogu da iskoriste mogućnost da na tri nedelje zatvore fabrike, nakon što je produžen rok za početak takmičenja najmanje do sredine juna.
 
Sezona je trebalo da počne 15. marta u Australiji, a posle odlaganja i otkazivanja trka zbog pandemije, još je neizvesno kada će takmičenje početi.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Srbija pobedila Kipar u prijateljskom meču

Fudbaleri Srbije pobedili su večeras u gostima u Larnaki selekciju Kipra sa 1:0, u prijateljskom meču. Strelac pobedonosnog gola bio je Sergej Milinković-Savić u sedmom minutu.

Đere u drugom kolu turnira u Majamiju

Laslo Đere plasirao se u drugo kolo turnira mesters serije u Majamiju, pošto je danas na startu savladao Kineza Čak Lam Vonga u dva seta, sa 7:5, 7:6 (7:3).