Partizan izgubio posle produžetaka u Belgiji, ništa od Evrope

Fudbaleri Partizana nisu uspeli da se plasiraju u plej-of kvalifikacija za Ligu Evropa, pošto su večeras u gostima posle produžetaka izgubili od ekipe Šarlroa sa 1:2.
Partizan izgubio posle produžetaka u Belgiji, ništa od Evrope
Foto: Pixabay
Domaći tim je poveo u desetom minutu golom Dorijana Desoleja, izjednačio je Sejduba Suma u 53, a pobedu Šarlroi doneo je Kaveh Rezai u 107. minutu.
 
Šarlroa će se za plasman u Ligu Evropa boriti sa ekipom Leh iz Poznanja, koja je na pobedila Apolon sa ubedljivih 5:0.
 
Belgijski tim je poveo posle prve šanse na meču, u desetom minutu. Nakon kornera, jedan fudbaler Šarlroa je šutirao, Vladimir Stojković je odbranio, ali je Desole natrčao na odbijenu loptu i poslao je iza leđa golmana Partizana.
 
Šarlroa je diktirao tempo na početku utakmice, crno-beli su se pritiska oslobodili u finišu poluvremena, ali prilika za gol nije bilo.
 
Partizan je zaigrao mnogo bolje, agresivnije i brže u nastavku i stigao je do izjednačenja pogotkom Sume 53. minutu. Takuma Asano je sjajno ubacio loptu na peteras s desne strane, a Suma je samo podmetnuo nogu i poslao je u mrežu. Suma je bio u glavnoj ulozi i u nastavku meča, imao je još dve dobre prilike, ali ih nije iskoristio pa je meč otišao u produžetke.
 
Na samom početku drugog produžetka, u 107. minutu, belgijski tim je ponovo stigao do vođstva.
 
Bojan Ostojić je na ivici kaznenog prostora igrao rukom zbog čega je zaradio žuti karton, a odgovornost da izvede slobodan udarac iskosa sa leve strane preuzeo je Rezai. Iranski fudbaler je sjajno izveo slobodan udarac i loptu od stative poslao u gol.
 
Crno-beli su do kraja meča krenuli na sve ili ništa, pokušavali su da stignu do izjednačenja, ali se rezultat nije promenio, pa su se oprostili od Evrope.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.