Srpskom kajakaškom četvercu srebro na Svetskom kupu u Segedinu

Srpski kajakaški četverac osvojio je bronzanu medalju na 500 metara na Svetskom kupu u Segedinu.
Srpskom kajakaškom četvercu srebro na Svetskom kupu u Segedinu
Foto: Pixabay
Četverac u sastavu Nebojša Grujić, Marko Novaković, Andjelo Džombeta i Marko Dragosavljević osvojio je bronzu rezultatom minut, 23 sekunde i 14 stotinki.
 
Pobedila je posada Francuske: Burže, Bomon, Le Flo Dekoršemon, Muge (1:21,51), dok je srebro pripalo posadi Ukrajine: Danilenko, Siromjatnikov, Kuharik i Semikin (1:22,07).
 
Druga srpska posada četverca u sastavu: Stefan Vrdoljak, Vojin Rudović, Danilo Živković i Luka Stojkov takmičenje u Segedinu završila je u polufinalu sa 1:27,96, što im je donelo deveto mesto.
 
Ženski četverac u sastavu Marija Dostanić, Eva Barta, Olivera Mihajlović i Dunja Stanojev zauzeo je osmo mesto, rezultatom u finalu od 1:40,53.
  • Hello

    27.09.2020 18:42
    How
    Bravo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.

Đoković bez finala u Monte Karlu

Novak Đoković nije uspeo da se plasira u finale mastersa u Monte Karlu, pošto je izgubio od 10. igrača sveta, Norvežanina Kaspera Ruda posle tri seta, 4:6, 6:1, 4:6.