UEFA pokrenula istragu protiv Zvezde zbog vređanja Ibrahimovića

Evropska fudbalska unija pokrenula je u utorak istragu protiv Crvene zvezde zbog uvreda koje je dobio Zlatan Ibrahimović na utakmici u Beogradu.
Prethodne nedelje je Crvena zvezda dočekala Milan u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope. Zlatan Ibrahimović je meč ispratio sa dela tribine namenjenog rezervnim igračima, a iz lože su na njegov račun upućene uvrede na nacionalnoj osnovi.
 
Crvene zvezda je dan kasnije Ibrahimoviću uputila izvinjenje, a dva dana pred revanš stiglo je obaveštenje da je UEFA pokrenula istragu.
 
"U skladu sa članom 31 stav 4 disciplinskih propisa UEFA, danas je imenovan inspektor za etiku i disciplinu koji će sprovesti disciplinsku istragu u vezi sa incidentima koji su se dogodili tokom utakmice Lige Evrope između Crvne zvezde i Milana (2:2), odigrane 18. februara 2021. godine u Srbiji", navedeno je u saopštenju UEFA.
  • Hogar Strašni

    24.02.2021 11:17
    Neće se desiti ništa posebno.
    Kazniće državni projekat novčano, vlada Srbije će platiti tu kaznu parama svih obveznika i toliko.
    UEFA zadovoljna, veliki Vodja zadovoljan, i to je najbitnije.
    FSS ionako ne postoji da bi se umešao i odreagovao shodno svom statutu.
  • Dzoni

    24.02.2021 10:41
    Daleko je Evropa rodjaci od nas...nas sistem vrednosti je takav da nas predstavlja olos u svetu,mi nemamo institucije,postajemo banana drzava
  • Dule

    24.02.2021 09:23
    Ibra
    Nije Zlatan zaslužio vredjanje. Ja nusam nikad pročitao da je on nekad pričao nešto liše protiv Srbije i srba.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.