Beogradski maraton: Pobednici Silviu Stojka i Nevena Jovanović

Silviu Stojka i Nevena Jovanović pobedili su danas na 34. Beogradskom maratonu.
Beogradski maraton: Pobednici Silviu Stojka i Nevena Jovanović
Foto: 021.rs
Rumunski atletičar do pobede je došao vremenom od dva sata, 34 minuta i 43 sekunde.
 
Drugo mesto zauzeo je Marko Ranković s vremenom 2:37,15, a treće je Grk Nikolaos Santis, sa 2:48,52.
 
Nevena Jovanović je distancu od 42,195 kilometara istračala za tri sata, 12 minuta i 27 sekundi.
 
Drugo mesto kod atletičarki zauzela je Danijela Cvetković sa vremenom 3:33,45, dok je treća bila, takođe domaća takmičarka, Jovana Čanak sa istrčanih 3:39,56.
 
U polumaratonskoj trci najbolji su bili Milan Mitrović i Olivera Jevtić.
 
Mitrović je distancu od 21,097 kilometara istrčao za sat, devet minuta i 37 sekundi. Drugo mesto zauzeo je Kenijac Stenli Kiprop sa vremenom od 1:11,49 sati, dok je treće mesto pripalo takmičaru iz Bosne i Hercegovine Aliji Imamoviću sa vremenom 1:12,39.
 
Kod atletičarki, Olivera Jevtić je pobedila u vremenu sat, 17 minuta i 36 sekundi. Mađarica Katalin Garami Kovač osvojila je drugo mesto sa vremenom od 1:18,58 , a treće je zauzela srpska takmičarka Biljana Cvijanović sa pretrčanih 1:24,31.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.