Poznati svi četvrtfinalisti fudbalskog takmičenja na OI

Nakon danas odigranih mečeva u grupama A i C, poznati su svi učesnici četvrtfinala fudbalskog takmičenja na Olimpijskim igrama u Tokiju.
Fudbaleri Japana pobedom od 4:0 nad Francuskom obezbedili su prvo mesto u Grupi A, dok je Meksiko u istoj grupi pobedio Južnu Afriku sa 3:0 i na taj način obezbedio mesto u četvrtfinalu.
 
Španija i Argentina odigrali su nerešeno 1:1 u meču Grupe C, što je bilo dovoljno da Španija sa prvog mesta prođe dalje, dok je drugo mesto zauzeo Egipat pobedom nad Australijom 2:0.
 
U četvrtfinalu Olimpijskih igara sastaće se: Japan - Novi Zeland, Španija - Obala Slonovače, Južna Koreja - Meksiko i Brazil - Egipat.
 
Svi mečevi su na programu u subotu 31. jula.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.