VIDEO: Nadzorna kamera snimila početak haosa i tuču 200 navijača Dinama i poljske Legije

U zagrebačkom naselju Dubrava sinoć oko 21:30 časova došlo je do sukoba navijača Dinama Bad Blue Bojsa i navijača poljske Legije.
VIDEO: Nadzorna kamera snimila početak haosa i tuču 200 navijača Dinama i poljske Legije
Foto: Youtube (NOVA TV, Screenshot)
Kako je policija saopštila, sukobilo se oko 200 navijača, piše portal Index. Policija je bila prisutna od početka i sprečila mogući veći sukob. Prema za sada prikupljenim informacijama, nema povređenih.
 
Nadzorna kamera u jednom ugostiteljskom objektu snimila je početak haosa, prenosi Euronews Srbija.
 
Prema pisanju medija i izjavama svedoka, navijači su sa sobom imali letve, palice, uzimali su stolice s terasa kafića i gađali se s njima.
 
Manja grupa se sukobila na jednom od obližnjih parkirališta, te se su jedni na druge bacali baklje, a zatim i kamenje, prenosi Jutarnji list.
 
 
Pozivajući se na izvore iz navijačkog miljea, mediji pišu da se navodno radi o planiranoj provokaciji Poljaka koji su autobusima, širom jadranske obale gde su se nalazili na letovanju, delom iz inostranstva, došli u Zagreb kako bi izazvali nerede uoči današnje utakmice kvalifikacija za fudbalsku Ligu prvaka između Dinama i Legije.
  • Andrija Šrek

    04.08.2021 16:05
    !!
    Pripreme za eventualnu utakmicu sa Zvezdom?
  • pawlle

    04.08.2021 11:31
    nista ne treba sprecavati

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.