Ronaldo se vratio u Mančester junajted

Kristijano Ronaldo se vratio u Mančester junajted, potvrdio je klub sa Old Traforda.
"Mančester junajted sa velikim zadovoljstvom može da potvrdi da je postigao dogovor sa Juventusom o transferu Kristijana Ronalda. Ostaju detalji oko ličnih uslova, vize i medicinskih pregleda", saopštio je klub.
 
Kristijano Ronaldo je petostruki dobitnik Zlatne lopte, osvojio je više od 30 trofeja tokom karijere, uključujući i pet titula Lige šampiona, četiri Svetska klupska prvenstva, sedam titula u Engleskoj, Španiji i Italiji, kao i Evropsko prvenstvo sa Portugalom.
 
Tokom prvog boravka u Mančester junajtedu, od 2003. do 2009. godine, na 292 utakmice postigao je 118 golova.
 
U karijeri je igrao i za lisabonski Sporting, posle Mančestera je devet godina bio u Realu, a u torinski klub je došao 2018. godine.
 
"Svi u klubu se raduju njegovom povrtaku", naveo je Junajted u saopštenju.
 
 
Finansijskih detalja o transferu još nema. Nezvanično, radi se o dvogodišnjem ugovoru, a Junajted je Juventusu ponudio 25 miliona evra, uz bonuse.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.