VIDEO Reakcije na uspeh fudbalera: Đoković vikao kroz prozor, patrijarh preko Instagrama čestitao

Fudbalska reprezentacija Srbije sinoć je ostvarila jednu od najvećih pobeda od kada nastupa pod tim imenom, a ista je izazvala brojne reakcije.

Pobeda na gostovanju protiv selekcije Portugala, u Lisabonu, Srbiji je donela direktan plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru, a veliko slavlje na ulicama najvećih gradova u Srbiji trajalo je do kasno u noć.

Osim građana na ulicama, javne ličnosti u Srbiji takođe su pokazale oduševljenje, kako načinom na koji su igrali izabranici Dragana Stojkovića Piksija, tako i samim rezultatom i plasmanom na drugi uzastopni Mundijal.

Među najburnijim bila je reakcija najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, koji je trijumf dočekao u Torinu, gde se priprema za svoj prvi meč na završnom masters turniru.
 
Patrijarh Porfirije na Instagramu je podelio nekoliko fotografije sa meča protiv Portugala, čestitajući timu. 
 
"Pravi ste junaci jer ste dobili udarac, ali ste odmah ustali i borili se složno, kao jedan, do kraja, do pobede! Živela Srbija", poručio je patrijarh. 
 
 
Fudbalerima Srbije čestitao je i predsednik Aleksandar Vučić, koji je u svojoj instagram objavi napisao "Ponosni smo na vas! Hvala! Živela Srbija".
 
 
Reprezentativcima je čestitao i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić.
 
 
Svoje oduševljenje pobedom Srbije pokazao je i legendarni bivši Nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger koji je čestitao Srbiji na plasmanu u Katar, a prokomentarisao je i na srpskom.
 
 
Među objavama na društvenim mrežama najveći je broj onih koji glavni razlog za uspeh reprezentacije vide upravo u Draganu Stojkoviću Piksiju.
 
Navijači su komentarisali kako je Piksi "legenda", "ikona", te i da je "neverovatno kako je od početka bez straha i samouvereno govorio ono u šta je malo ko verovao, a to je da idemo da pobedimo Portugalce".
 
  • Rr

    15.11.2021 15:46
    Rr
    Sta slavimo......? Dok nam gradjani umiru od gladi i smrzavanja po ulici! Sram danas bude sve!
  • Novosadjan

    15.11.2021 13:22
    Seljana do bola
  • Novisadka

    15.11.2021 12:18
    Eh Dragoslave
    da ste Vaš komentar napisali jednostavnijim rečima, MOŽDA bi neko i shvatio, pa razmislio, pa...
    A ovako, nažalost, od nas nekoliko, slaba vajda...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.