Nezvanično: Jokić ponovo MVP

Nikola Jokić dobiće MVP nagradu drugu godinu u nizu.

Tu informaciju preneo je dobro obavešteni novinar Adrijan Vojnarovski, koji je naveo da će ta odluka biti zvanično saopštena narednih dana.
 

U odsustvu Džamala Mareja i Majkla Portera juniora, uz Jokića najboljih igrača Nagetsa, srpski centar vodio je svoj tim do skora 48-34 i šestog mesta na zapadu, prenosi N1.

Jokić je prosečno beležio 27,1 poen (58,3 odsto iz igre, 33,7 procenata za tri poena), 13,8 skokova i 7,9 asistencija.
 
U ovom veku, uzastopne MVP nagrade dobili su Janis Adetokumbo, Stef Kari, Lebron Džejms (dva puta po dva u nizu), Stiv Neš i Tim Dankan.
 
U prvoj rundi plej-ofa Nagetse je sa 4-1 zaustavio Golden Stejt.
  • dijasporac

    09.05.2022 22:16
    @Mamislav Tatić
    U tebi je bas jaka zloba, iskonska.
  • Omg

    09.05.2022 21:47
    Voleli ga ili ne zbog neigranja za repku ne mozemo poreci da je covek fenomen. Zaista ga ne pravdam, ali bar mi je drago sto su sva ta leta koja nije igrao iskoriscena u prave svrhe, a ovo je rezultat. Svaka cast!
  • Mamislav Tatić

    09.05.2022 19:39
    -
    Sve čestitke američkom državljaninu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.