Đoković preokretom protiv Sinera u polufinalu Vimbldona

Novak Đoković plasirao se danas u polufinale Vimbldona, pošto je pobedio Italijana Janika Sinera 5:7, 2:6, 6:3, 6:2, 6:2.
Đoković preokretom protiv Sinera u polufinalu Vimbldona
Foto: FoNet/AP
Branilac titule je do pobede protiv 13. tenisera sveta i plasmana u svoje u 11. vimbldonsko polufinale u karijeri stigao posle tri sata i 35 minuta igre.
Šestostruki osvajač titule na Vimbldonu će se za plasman u novo finale boriti sa pobednikom meča David Gofan - Kamerun Nori.
Đoković je sjajno počeo meč, poveo je sa 4:1 i imao je brejk loptu za 5:1, ali je nakon toga usledio pad u njegovoj igri. Siner je osvojio šest od sedam narednih gemova i poveo sa 1:0 u setovima.
 
Italijan je u istom ritmu nastavio i u drugom setu, dominirao je na terenu, pa je uz dva brejka taj deo igre dobio sa 6:2.
 
Od početka trećeg seta, Đoković je zaigrao mnogo bolje. Jedan brejk u trećem setu i dva u četvrtom doveli su ga do odlučujućeg, petog seta.
 
U uvodna dva gema odlučujućeg seta teniseri su bili sigurni na svoj servis, ali je Đoković potom napravio dva brejka za preokret, pobedu i plasman u polufinale Vimbldona.
  • Mark

    05.07.2022 20:55
    Nole
    Idemo!!!Neverovatno,cim je nesto pozitivno o njemu,nema komentara.A kad je lose..jedva docekate da pljujete.
  • A3

    05.07.2022 19:13
    Svaka čast, samo da do kraja ne bude onih neobjašnjivih padova kao nekoliko puta ranije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.