Đoković neće moći da igra u Montrealu ako se ne vakciniše

Novak Đoković neće moći da igra na mastersu u kanadskom Montrealu ako ne bude vakcinisan protiv koronavirusa, preneo je sajt "Tennis world Italia".
Portal podseća da je u poslednjih nekoliko nedelja došlo do porasta broja novozaraženih u Evropi i Severnoj Americi.
Kanadska vlada je zbog predstojećeg mastersa u Montrealu najavila da će na aerodromima uvesti nasumične brze testove na koronavirus. Testirale bi se sve osobe koje avionima stignu na teritoriju Kanade. Oni koji budu pozitivni biće poslati u izolaciju, koja će trajati 10 dana.
Kanadska vlada je upozorila tenisere da se testiraju pre ulaska u ovu zemlju kako bi izbegli neprijatne situacije.
 
Navodi se da neće biti izuzetaka za ulazak u Kanadu i SAD i da će samo vakcinisani strani državljani moći da uđu na teritoriju ove dve zemlje.
 
Isti sajt ističe da će biti nemoguće da Đoković igra na turnirima u SAD i Kanadi, pošto je više puta rekao da nema nameru da se vakciniše.
 
Masters u Montrealu je na programu od 5. do 14. avgusta, a potom sledi US open, koji će se održati od 29. avgusta do 11. septembra.
  • Simonida

    26.07.2022 16:58
    Tako i treba ...
    A Monako u neverici ...
  • Zeka12

    26.07.2022 15:46
    Fora
    Fora je u tome sto oni koji su vakcinisani mogu da prepoznaju virus koji udje u njihovo telo i prodju sa laksom prehladom, samim tim ne zatrpavajuci bolnoce ljudima sa tezim oblicima, uglavnom nevakcinisanim i starijima. Kad se niko ne bi vakcinisao, virus bi odneo mnogo vise zivota i verovatno bi i kolera jos uvek bila tu.
  • Bolens

    26.07.2022 15:46
    Mos misliti
    A i za to me zabole...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.