FOTO: Fudbaleri Srbije stigli u Bahrein na pripremni meč pred Svetsko prvenstvo

Fudbalska ekspedicija Srbija doputovala je večeras u Manamu, glavni grad Bahreina, gde će protiv selekcije domaćina u petak imati jedinu proveru pred odlazak u Katar na prvenstvo sveta.
Fudbalerima, članovima stručnog štaba i predstavnicima Fudbalskog saveza Srbije priređen je doček na aerodromu, a najviše pažnje privukao je najbolji strelac u istoriji naše nacionalne selekcije Aleksandar Mitrović.
Posle obavljenih formalnosti, fudbaleri su otišli u hotel, a sutra će početi završne pripreme za učešće na Mondijalu, koji počinje 20. novembra.
 
Meč između Srbije i Bahreina igra se u petak u Manami od 16.30 sati.
 
Nakon tog duela, selekcija Srbije ide u Katar, gde ih u prvom kolu Svetskog prvenstva očekuje meč sa Brazilom (24. novembar u 20 sati).
 
Srbija meč drugog kola Grupe G igra protiv Kameruna četiri dana kasnije (u 11 sati), a grupna faza se završava utakmicom protiv Švajcarske, 2. decembra od 20 časova.
 
  • Зоран

    17.11.2022 15:53
    Фудбалери Србије
    За ,,хм,, знашли пријатељу шта си написао,Мундијал је светско првенство у фудбалу а не у политичким лагаријама и преварама и још нешто погледај ко представља Французе
    ,Немце ....
  • Hm

    16.11.2022 03:56
    Mislim da nije fer što nas predstavljaju profesionalni fudbaleri. Ako želimo da predstavimo zemlju u pravom svetlu onda samo partijski članovi smeju da putuju u Katar i tamo igraju fudbal. Pa da vidimo dokle se da doguraju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Predrag Stojaković u Fiba "Kući slavnih"

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Predrag Stojaković biće primljen u "Kuću slavnih" Međunarodne košarkaške federacije (Fiba) u klasi 2024, saopštio je danas Košarkaški savez Srbije.

Kecmanović eliminisan sa turnira u Madridu

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je posle dva seta poražen od šestog tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda 4:6, 1:6.