Piksi pre treninga održao govor igračima od 20 minuta

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković, uoči današnjeg treninga, okupio je igrače na centru terena i održao im govor dug 20 minuta.
Novinari nisu mogli da čuju šta je Piksi rekao igračima, ali sama činjenica da ih je toliko dugo "držao u krugu" govori da nije zadovoljan izdanjem protiv Brazila i da će prvo protiv Kameruna, a potom i Švajcarske morati bolje.
Na treningu su bili svi reprezentativci, a koliko je ko spreman za Kamerun, biće jasno narednih dana.
Utakmica drugog kola G grupe na Mundijalu između Srbije i Kameruna igra se u ponedeljak od 11 sati.
 
Selektor je posle poraza od Brazila na startu prvenstva izjavio da će naredne mečeve morati da igraju zdravi fudbaleri.
 
"Moraćemo dobro da razmislimo i izvagamo o čemu se radi pred naredne mečeve. Moraće da igraju zdravi igrači. Pričao sam sa njima par dana i dobio sam uverenje da je sve u redu što se tiče povreda. Međutim, očigledno da nije. Moraćemo da tražimo neka druga rešenja ukoliko se situacija ne poboljša, ali ima vremena da donesemo neke odluke koje će biti dobre za tim. Šta je tu je, jednostavno je tako i trener mora da prihvati takve probleme. Nemamo magične doktore, koji će rešiti probleme sa povredama u dva dana. Večeras bi bila drugačija pesma da su mi igrači bili zdravi, ali nije sramota izgubiti od Brazila", rekao je Stojković.
 
On je istakao da nije mogao da prepozna svoj tim u drugom poluvremenu.
 
"Gledao sam utakmicu Kameruna. Period koji je ispred nas moramo da iskoristimo da se odmorimo što je više moguće. Neće biti fizičkog rada, jer kao što smo videli igrači su delovali previše umorno. Nećemo se predati, izgubiti od Brazila nije sramota, oni su bili daleko bolji u drugom poluvremenu, ali analiziraćemo igru i Kameruna i Švajcarske zbog onog što nam predstoji. Želimo da se pripremimo što je bolje moguće", naveo je Stojković.
  • Bojan

    26.11.2022 09:10
    Hleba i igara
    Koliko nas kostaju ove primadone koje su otisle da se manekenisu po terenu i brukaju zemlju? Koliko se bolesne dece moglo izleciti tim parama?
  • H

    26.11.2022 08:58
    H
    Mister,Kapucino sa ledom! Sta ocekivati sem poraza i besmislene igre! Kada se igra za Reprezentaciju na najvecem svetskom turnitu govori nisu potrebni vec volja i zelja za pobedom! Pogledajte druge Reprezentacije kako kidaju! Nikada nismo bili niti cemo biti za ovako velika takmicenja! Hvala!
  • Yo

    26.11.2022 07:59
    A da opali
    koji samar svakom? Joj, da, on to radi samo zenama ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.