BBC prognozira: Srbija će pobediti Švajcarsku

BBC sport redovno prognozira rezultate najvažnijih sportskih događaja. Ovog puta analizirali su odlučujuće mečeve u grupnoj fazi Svetskog prvenstva u fudbalu.
U ulozi fudbalskog stručnjaka bio je Kris Saton, nekadašnji engleski golgeter, šampion Premijer lige sa Blekburnom, kasnije golgeter Čelsija, Seltika…
Saton je prognozirao da će u nokaut fazu proći i Srbija i Hrvatska, odnosno da će u poslednjem kolu po grupama ove selekcije zabeležiti pobede protiv Švajcarske, odnosno Belgije.
Analitičar BBC prognozirao je pobedu Srbije od 2:1.
 
 
"Švajcarska je bila bolja kada su se ovi timovi sastali pre četiri godine na Svetskom prvenstvu u Rusiji, ali Srbiji je ovog puta potrebna pobeda da bi prošla dalje i mislim da će pobediti", rekao je Saton.
 
"Stetmen Dejv je prognozirao da bi Srbija mogla da bude iznenađenje u Kataru, a on se razume u fudbal. Nema šanse da će ovo pogrešiti - ali, ako to učini, izgubiću malo vere u njega", napisao je Kris Saton u komentaru utakmice između Srbije i Švajcarske.
 
Za duel Hrvatske i Belgije prognozirao je rezultat 3:1 uz konstataciju da se slaže sa Kevinom de Brujneom, koji je bio samokritičan i rekao da reprezentacija Belgije ima isuviše staru ekipu da bi napravila dobar rezultat u Kataru.
 
  • Vladan

    30.11.2022 14:24
    Ko ide dalje?
    Mislim da Hrvatska gubi, a naši će igrati nerešeno, što znači obe reprezentacije ispadaju.
  • Miki

    30.11.2022 08:59
    I da pobede ???
    Nema ko da vodi te zvezde i zvezdice sa klupe! Piksiju samo fale semenke na klupi pa da bude kao u bioskupu.
    A oni cak i da pobede sta to menja?!
    Bruka, sramota.... kao i zadnjih 20 godina.
  • Uroš

    30.11.2022 08:30
    Polovično u pravu
    Hrvatska ima šanse, ali Srbija može maksimum bod da izvuče!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.