Finale turnira u Adelejdu, Đoković se bori za prvu titulu u sezoni

Finale turnira u Adelejdu odigraće se od 8.30 časova između Novaka Đokovića i američkog tenisera Sebastijana Korda.

Ovo će biti njihov prvi okršaj ikada, a obojica su do finala stigla bez izgubljenog seta.

Amerikanac se plasirao u finale nakon što je Jošihito Nišioka predao meč pri rezultatu 7:6(5), 1:0 u polufinalu, a Korda je pre toga eliminisao Endija Marija, Roberta Bautistu Aguta i Janika Sinera bez izgubljenog seta.
Đokoviću će to biti 131. finale na ATP turu, kojim je pretekao Rafaela Nadala, Španac je za sada ostao na 130. Đokoviću će finale sa Kordom biti posebno važno i zbog ukupnog broja titula u karijeri. Srbin je trenutno na 91 peharu, dok Nadal ima samo jedan više. Ispred njih su Federer sa 103 i Konors kao rekorder sa 109 pehara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Kecmanović eliminisan sa turnira u Madridu

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je posle dva seta poražen od šestog tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda 4:6, 1:6.

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).