Đoković: Sam sebi sam najveća pretnja - prvo Melburn, pa posle sve drugo

Najbolji teniser Srbije Novak Đoković izjavio je na konferenciji za novinare pred početak njegovog najtrofejnijeg turnira, Australijan opena, da je sam sebi najveća pretnja, preneo je danas RTS.
Đoković: Sam sebi sam najveća pretnja - prvo Melburn, pa posle sve drugo
Foto: FoNet/AP
Đoković u nedelju od 9 časova igra sa mladim hrvatskim teniserom Dinom Prizmićem meč prvog kola Australijan opena.
"Ja sam sebi najveća pretnja, to je uvek tako, a onda i svi drugi najbolji teniseri sveta. Od nekih se očekuje više nego od drugih, ali ovo je slem, 128 igrača. Zglob mi je dobro, imao sam vremena od poslednjeg meča do sada. Dobro treniram, nema bola na treninzima, videćemo kako će dalje biti", rekao je Đoković.
Kada je reč o "zlatnom slemu", što je potencijalno osvajanje sva četiri grend slema i zlata na Olimpijskim igrama u jednoj godini, Đoković je rekao da želi da osvoji svaki slem, ali da se sada samo nada da može sezonu da počne pobedom u Melburnu.
 
"Ovo je teren na kojem sam postizao velike stvari. Nadam se da mogu da budem blizu nivoa koji sam prikazao prošle godine, to je bio jedan od najviših nivoa koje sam prikazao ovde. Duga je godina, prvo Melburn, pa posle sve drugo", kazao je Đoković.
 
Prvi grend slem u sezoni je na programu od 14. do 28. januara u Melburnu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).