Državna lutrija Srbije dobila novog direktora

Vlada Srbije je današnjoj sednici za novog direktora Državne lutrije Srbije imenovala Nenada Lazarevića, saopštila je Državna lutrija Srbije.
Vlada Srbije je današnjoj sednici za novog direktora Državne lutrije Srbije imenovala Nenada Lazarevića, saopštila je Državna lutrija Srbije.

Vlada je prihvatila ostavku dosadašnjeg direktora DLS Aleksandra Vulovića, navedeno je u saopštenju.

Podsetimo, Vulović je svoju ostavku obrazložio moralnim razlozima i ponovio da pod punom odgovornošću tvrdi da je regularnost izvlačenja brojeva igre na sreću Loto apsolutno zagarantovana, da je izvlačenje u 59. kolu igre na sreću Loto 7 od 39 proteklo u potpunosti regularano, kao i da Državna lutrije Srbije posluje u skladu sa zakonom.

Sumnju u regularnost izvlačenja brojeva u 59. kolu igre na sreću "Loto" izazvala je činjenica da se peti broj kombinacije pojavio najpre na ekranu, pa je tek onda kuglica sa tim brojem izvučena iz bubnja.
  • a mislis

    14.08.2015 04:22
    po svim linijama
    rodoljuba a iz istu bransu-partijsku
  • Gradjanin

    13.08.2015 21:07
    NS
    Vučić i SNS su obećali konkurse za sve direktorske pozicije.
    Ne znam kada je bio raspisan konkurs za direktora Državne lutrije!!!
    Hteo sam da se kandidujem ali izgleda da je Vučić po ko zna koji put pogazio obećano.
  • Banacanin

    13.08.2015 20:40
    iz Backe
    Tacan naziv texta bi bio:

    Drzavna lutrija Srbije IZVUKLA novog direktora :-)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.