Radulović: Nipošto u koaliciju sa Tadićem, Čedom i Čankom

Lider Pokreta "Dosta je bilo" Saša Radulović izjavio je večeras gostujući na televiziji N1 da pred predstojeće izbore sigurno neće ulaziti u koaliciju sa Tadićem, Čankom i Čedom.

Na pitanje zbog čega, rekao je da su oni Vučićeva opozicija, odnosno da vidljivo koketiraju sa liderom naprednjaka i da sve što su do sada radili i kako su se ponašali ukazuje na to da im se ne može verovati. Da li je moguć savez sa Borkom Stefanovićem koji se odvojio od demokrata i formirao Levicu Srbije, Radulović ne odgovara konkretno već samo navodi da je Stefanović levica, dok njegov pokret predstavlja centar.

On smatra da je Aleksandar Vučić ranjiv, ali da je potrebno prebaciti loptu sa populističkih tema na konkretne razgovore. - Njemu popularnost pada, a ako uspemo u nameri da razgovaramo o konkretnim stvarima, svašta je moguće - rekao je Radulović i još jednom pozvao premijera na duel o poslovanju Er Srbije. On je ponovio da je nacionalna avio kompanija primer lošeg poteza državnog vrha ilustrujući to činjenicom da su pare koje su Arapima date na subvencionisanje poslovanja mogle biti iskorištene za penzije.

Radulović je ponovio da u Srbiji vlada "medijski mrak", ali da uprkos tome imaju stabilno biračko telo. - Naši glasači su pre svega u Vojvodini gde na tri glasa u gradu imamo još dva na selu, dok u centralnoj i južnoj Srbiji imamo na pet glasova u gradu, svega jedan u selu. Mi ćemo voditi fer i poštenu kampanju za izbore, ali to ne znači da će tako biti i sa ostalima - rekao je nekadašnji ministar privrede u Vučićevoj vladi i posebno apostrofirao lokalne izbore u Mionici gde je bilo i prebijanja građana.

Podsetimo, večeras su se u Beogradu sastali lideri srpske opozicije kako bi razgovarali o ujedinjenom nastupu na izborima, a Radulović iako je bio pozvan nije učestvovao u njima.

Autor: 021.rs

  • bivsi privrednik

    22.01.2016 21:57
    Kad se Radulovic pojavio kao Vucicev ministar, nisam nista ocekivao od njega kao ni od kompletne vlade, medjutim slucajno sam cuo par njegovih izjava i prvi koji je predlozio da se smanje porezi za privredu. Dve godine posle i dalje ima isti stav sto je prilicno retkost medju nasim politicarima. Ono sto jos vise cenim, sto nudi konkretna resenja za problem, a ne krilatice "da vratimo demokratiju" i slicna uopstena obecanja. A Tadicevu demokratiju zaista ne zelim vise
  • Marko 021

    22.01.2016 20:31
    Poziv simpatizerima
    Pozivam simpatizere koji zele da se bolje upoznaju sa radom i clanovima udruzenja Dosta je bilo, ili na bilo koji nacin pomognu i podrze rad udruzenja, da dodju sredom od 19h u Vojvodjanskih Brigada 22, kod bivse pumpe pecurka. Vasa podrska je vise nego potrebna!
  • Liman III

    22.01.2016 19:09
    @Vlada
    Meni ne treba internet da bih znao ko su likovi koji "nisu dali vlast u Vojvodini". Mnoge od njih sam upoznao za vreme protesta 1996/97. Neki od njih su neposredno pre protesta bili radikali, a neki su bili u SPO-u. Kako su tada ušli u politiku, više iz nje nisu izlazili. Period od 2000 do danas su iskoristili kako bi uglavnom sebi popravili materijalni položaj. Pre par godina je ista ekipa glumila ludilo pa folirala rascep u DS, pa su malo prelazili kod Tadića pa su se neki opet vraćali i dobijali ministarske funkcije.
    Možda si ti TAJ Vlada?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija