Tadić, Pajtić i Jovanović neće biti na listi?

Predsednici DS, SDS i LDP već nekoliko dana razgovaraju o izlasku na predstojeće izbore u jednoj koloni, odnosno na jednoj listi koja bi nosila ime DS, a u igri je opcija da u tom slučaju Čedomir Jovanović, Boris Tadić i Bojan Pajtić ne bi bili na listi, piše Danas.
Kako navodi list pozivajući se na stranacke krugove, izlazak na jednoj DS listi prihvatljiv je za SDS i LDP i za Pajtića, koji, međutim, ima problem sa nižim stranačkim nivoom, koji ne želi saradnju sa Tadićem. 
 
Takođe se navodi, da su u nedavnim pregovorima predsednik LDP Čedomir Jovanovic i Boris Tadic predložili Pajtiću da se na zajedničkoj listi ne nađu njih trojica, što je Pajtić prihvatio i predložio glumicu Miru Banjac kao prvu na listi. 
 
Medutim, takav dogovor ometaju oni koji se u DS ne slažu sa tim da se ide u jednoj koloni. 
 
Pajtić, kako navodi Danas, ima problem da sa predlogom o jednoj koloni izađe pred stranački glavni odbor, koji jedini može doneti konačnu odluku o načinu izlaska na izbore, jer je posle poslednje sednice GO, bilo jasno da je većina članova tog stranačkog tela protiv jedne kolone.
 
Danas napominje da se odluka o tome u koliko kolona će opozicija ići očekivala tokom protekle sedmice, ali da do početka vikenda ona zvanično javnosti nije saopštena. 
 
Autor: Danas
  • Dusan

    27.02.2016 20:59
    nosilac liste
    Ma manite nas prica i demagogije , gospodja Banjac nosilac liste . No koliko cujem nece biti gospodja Banjac nego Micunovic ! Kompromis u izboru Micunovica je odraz vasih sujeta .Vi da ste mogli zajedno ostali bi zajedno .
  • Neoplantius

    27.02.2016 17:45
    Složite se!
    Jedino ako se opozicija ujedini izlazim na izbore, a mislim da još dosta birača deli moj stav.
  • I?

    27.02.2016 16:18
    Koga bre zanimaju vise ovi izlizani lazovi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.