EPS kupio dva skupa "audija", a ne smeju da se voze

Dva skupocena "audija", čija kupovina je bila povod za smenu bivšeg direktora EPS-a, ipak neće biti prodata, saznaje Politika iz izvora bliskih EPS-u.

Nadzorni odbor EPS-a odbio je da dva "audija" vredna skoro 100.000 evra budu prodata, što je predložio v.d. direktora EPS-a Milorad Grčić, kako bi za taj novac bila kupljena terenska vozila.

Predsednik Nadzornog odbOra Branko Kovačević potvrdio je za "Politiku" da nije podržao ideju o prodaji dva nova "audija". "Šteta je već napravljena. Praviti dodatnu štetu njihovom prodajom po ceni nižoj najmanje 10 odsto bila bi dupla greška", naveo je i dodao da je "dodvoravanje sindikatima" tako što bi se automobili prodali takođe neprimereno.

Problem je sada nastao jer zbog ograničenja kubikaže u EPS-u, dva "audija" stoje jer niko ne sme da ih vozi.

Podsetimo, Aleksandar Obradović smenjen je sa mesta direktora EPS-a, a povod za to je bila upravo kupovina dva "audija".

  • glas razuma

    27.05.2016 19:07
    na glas razmišljam
    nisu automobili problem....gospodin direktor je isfinansirao kompletnu kampanju vladajuce partije a automobili su tu samo da zamažu oči...otišlo je 102 takva automobila na kampanju... o tome niko ne sme da progovori
  • Potrošači struje

    27.05.2016 16:16
    To što ste kupili od NAŠIH PARA hitno prodati! Pa što više STOJE SVE SU JEFTINIJI!
    I smanjiti plate rukovodstvu EPS!
    Najveća plata koju daje država može biti samo u visini koju primaju predsednik parlamenta, premijer i predsednik države.
    Kako bulumenta postavljenih direktora vredi više? PO kojoj logici?
    Smanjuj Bajatoviću, Cici i ostalima. Ko je sposoban da više zaradi neka traži drugi posao.
  • Vozač

    27.05.2016 14:37
    Ta kola su 2015o godište, treba da budu srećni ako dobiju 20% manje od cene novog za njih, znači 40.000 po komadu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.