Uhvaćeno troje džeparoša

Policija će podneti krivičnu prijavu protiv Aleksandra I. (1987) iz Titela, Erike B. (1985) i Lidije R. (1985) iz Novog Sada, zbog osnovane sumnje da su počinili krađu.

Policija će podneti krivičnu prijavu protiv Aleksandra I. (1987) iz Titela, Erike B. (1985) i Lidije R. (1985) iz Novog Sada, zbog osnovane sumnje da su počinili krađu.

Oni se terete da su, juče, u gradskom autobusu  na liniji broj 5, iskoristili gužvu i jednoj pedesetosmogodišnjoj Novosađanki ukrali novčanik sa novcem i dokumentima.

Policija ih je uhvatila odmah po izlasku iz autobusa, a policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju njihove eventualne odgovornosti za druge krađe, izvršene na sličan način.

  • 06.10.2010 13:10
    grrrr
    Juče popodne, dva cigana oko 16 godina posle kratkog, ali izgleda ubedljivog razgovora sa dečkom njihovih godina koji je bio sam, uzimaju od njega novac. Zatim bahato nastavljaju niz ulicu. Naravno pozornika, policajca ni u tragovima. Kako se suprotstaviti takvim likovima koji nam svakodnevno terorišu decu usred bela dana. Nisam reagovala, jer nisam odmah shvatila o čemu se radi. Bezgraničan bezobrazluk nam se dešava pod nosom, a nema ko da nas zaštiti. Sutra će biti opet neki đak, penzioner ili bilo ko naš ili vaš, a ti presretači ne bi ni odgovarali jer nisu napravili štetu veću od 12.000 din. SRAMOTA
  • katabolcna

    06.10.2010 10:57
    Ti dzeparosi ne prezaju ni od cega, niceg i nikog se ne boje. Pre dve godine u 5N koja je isla na Najlon neki momci difovci od po dva metara visine i isto toliko sirine uhvatili dzeparosa koji je peljesio nekog jadnog penzionera. Toliko su ga njih cetvorica tukli da je pravo cudo da je dzeparos ostao ziv. Onda su ga na prvoj stanici izbacili napolje a dzeparos je lupao po vratima autobusa i momcima pokazao srednji prst. U tom momentu autobus staje, otvaraju se vrata a njih cetvorica izlecu i ubijaju od batina dzeparosa. Za par minuta se sve zavrsilo, autobus krece a dzeparos ustaje iz prasine, pljuje ka autobusu i pokazuje srednji prst. Od cega li su pravljeni da mi je znati.
  • Vedran

    05.10.2010 21:39
    Nekoliko sam puta vidio u gradskom prevozu pokušaj džeparenja. Te džeparoše je lako uočiti, naročito u ljetnom periodu, jer uvjek nose gornji dio trenerke preko ruke (ko još normalan u julu nosi trenerku po 35°C?!), uglavnom nose kačket, kako bi sakrili pogled koji je je uglavnom usmjeren ka dole tj. prema džepovima i ne prestano gledaju ljevo, desno ''skenirajući'' džepove. Najčeće se uvlače u gužvu ili se guraju sa nekim iako nema potrebe za tim.
    Zato ljudi obratite malo pažnju i bićete sigurni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.