Mihajlović: Neprimereno je da Janković obavlja funkciju

Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović izjavila je danas da nije primereno da Saša Janković obavlja funkciju zaštitnika građana, ako ulazi u kampanju za predsedničke izbore.
"Kada slušam Jankovića, čini mi se da opozicija ima najmanje 10 zajedničkih kandidata za predsedničke izbore. Mislim da je prerano pričati o tim izborima koji su naredne godine. Sa druge strane, ne mogu da ne kažem, jel bi to rekla da bilo ko ulazi u proces kandidature, da se nalazi čak i u samoj vladi - da funkcija koju obavlja Janković mora biti nezavisna", rekla je Mihajlović novinarima nakon predstavljanja Bele knjige stranih investitora.
 
Na pitanje da prokomentariše apel poznatih ličnosti Jankoviću da bude zajednički kandidat opozicije na predsedničkim izborima, ona je rekla da je uloga zaštitnika građana vrlo važna i odgovorna i da traži celog čoveka.
 
"Onda morate biti okrenuti samo toj funkciji. Ako ulazite u političku kampanju, a evo predsedničkih izbora, mislim da nije primreno da obavljate i funkciju zaštitnika građana", kazala je potpredsednica vlade.
 
Mihajlović je istakla da je to njen stav bez obzira da li je reč o Jankoviću, ili nekom članu vlade.
  • beli slem

    29.11.2016 11:27
    U svakom slucaju je primereniji od tebe.
  • пола виагре

    29.11.2016 10:14
    Јок бре, треба да је тиранин да би био нечији председник! Није ми само јасно како се тако брзо "еманциповала" с обзиром одакле долази.
  • joj

    28.11.2016 21:22
    Koje licemerje, dolazi od onih koji državne resurse maksimalno uprežu za stranačke potrebe... a problem je kada neko drugi ima lično mišljenje. Realnost je jednostavna: strah ih je. Bolji je on od njih, znaju oni to, a znamo i mi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija