Ponavlja se suđenje za paljenje ambasade SAD

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je prvostepenu presudu Višeg suda u Beogradu kojom su optuženi za paljenje američke ambasade 2008. godine osuđeni na uslovne kazne zatvora i vratio prvostepenom sudu na ponovno suđenje.
Apelacioni sud u Beogradu je, posle održane sednice veća, 2. novembra ove godine, potvrdio presudu Višeg suda kojom su Aleksandar Erceg i Dušan Sedlar oslobođeni optužbi. Prema okrivljenom Mladenu Nebrigiću postupak je obustavljen zbog smrti. Potvrđena je i presuda kojom je Draženko Nikolić osuđen uslovno na pet meseci zatvora sa rokom provere od dve godine.
 
Kada su u pitanju ostali okrivljeni, njih sedmorica, koje je Viši sud 2015. godine osudio na uslovne kazne zatvora zbog paljenja američke ambasade, Apelacioni sud je doneo odluku o ukidanju presude i vraćanju postupka na ponovno suđenje.
  • Eh

    06.12.2016 10:58
    Treba da iskažemo vernost prijateljima trenutne vlade.
  • neko

    05.12.2016 16:20
    Mi palimo strane ambasade a svet ispaljuje nas.
  • organizator

    05.12.2016 15:04
    A ko bese organizovao taj divni rusilacko zapaljivacki skup? To su isli da izraze svoje misljenje fini intelektualni ljudi jel tako?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.