Vladimir Rebić imenovan za direktora policije

Vlada Republike Srbije izabrala je na današnjoj sednici Vladimira Rebića za novog direktora policije, a on je i do sada obavljao funkciju vršioca te dužnosti.
Vladimir Rebić rođen je 9. januara 1967. godine u Užicu. Srednju pravno–birotehničku školu završio je u tom gradu, a 1991. godine diplomirao je na Pravnom fakultetu u Beogradu.
 
U Ministarstvu unutrašnjih poslova radi od avgusta 1992. godine, a počeo je u tadašnjem Sekretarijatu unutrašnjih poslova u Užicu, gde je radio na inspekcijskim i upravnim poslovima bezbednosti saobraćaja. Od 1996. do 2002. godine obavlja poslove šefa Odseka za inspekcijske i upravne poslove SUP-a Užice, nakon čega prelazi u Upravu saobraćajne policije da radi na obuci saobraćajne policije.
 
Januara 2010. godine postaje zamenik načelnika Uprave saobraćajne policije i u naradne četiri godine koordinira aktivnosti saobraćajne policije na donošenju podzakonskih akata u cilju implementiranja novog Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.
 
Za načelnika Uprave saobraćajne policije imenovan je 20. juna 2014. godine, a potom imenovan i za vršioca dužnosti direktora policije.
  • Joca

    19.12.2016 13:53
    Konkurs
    Konkursa javnog nema,usluge s moraju vracati pa je i izbor ko prstom u pekmez.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija