Jeremić: Mogu da pobedim Vučića

Predsednik CIRSD i budući kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić uveren je da će u drugi krug predsedničkih izbora ići zajedno s Aleksandrom Vučićem.
Jeremić je za N1 rekao da Srbija nikad nije bila bliže personalizaciji države i vlasti, što je, kako tvrdi, uradio Vučić, te da je spoljna politika amaterska, i da i nju vodi premijer.
 
"Mene je sramota koliko nam je loše", naveo je on.
 
Jeremić smatra da u Srbiji stvari idu u pogrešnom možda, kako kaže, i opasnom pravcu, i ovo je, ističe, jedan od poslednjih trenutaka da se to zaustavi i razlog što je odlučio da se kandiduje.
 
Osvrnuo se i na sastav Vlade Srbije:
 
"Opis Vučićevog ministra počinje i završava se na Aleksandru Vulinu. Mislim da je on najbolja personifikacija ključnih karakteristika ministara Vučićeve vlade, osim možda jedne - nije kupio diplomu i nije prepisao doktorat, u tom polju od njega ima većih štihova, ali to je danas slika i prilika onoga koji vodi Srbiju", rekao je on.
 
Jeremić kaže da veruje da će kandidat vlasti na predsedničkim izborima biti Vučić i da on može ga pobedi.
 
Upitan kako finansira kampanju, Jeremić kaže da će jedan deo biti iz budžetskih sredstava predviđenih zakonom, a jedan deo, kako tvrdi, iz donacija velikog broja građana Srbije, među kojima, kaže, nema tajkuna.
 
SPS: Sa SNS partneri, nismo ponižavani
 
"SPS sa Aleksandrom Vučićem i SNS ima stratešški i partnerski odnos i nije ponižžavana kako to tvrdi Vuk Jeremić", navode u toj stranci. 
 
Kako se navodi u saopštenju, SPS niti je gažžena, niti je ponižžavana od strane današšnjih koalicionih partnera.
 
SNS: Jeremić mrzi Vučića jer je uspešniji od njega
 
"Politički program Vuka Jeremića svodi se na to da ogoljeno i neskriveno mrzi Aleksandra Vučića zato što je mnogo uspeššniji i bolji od njega", ocenio je potpredsednik GO SNS Milenko Jovanov.
 
Kako kaže Jovanov, Jeremićev ceo program staje u dve reči - mržžnja i korupcija.
  • hm

    01.02.2017 19:46
    Pa, nekako nam je svejedno. Mislim, skroz ste isti, isto _____ drugo pakovanje. Mi s mozgom znamo da gledamo kroz pakovanje, a ovi bez su vec fanovi tvog "protivnika".
  • Goran

    01.02.2017 14:45
    šta je sad ovo
    ...pa gde si ti dečko bio do sada...i gde si bio pre nego što si upisao Harvard...i ko ti je bio tata..i šta ti uopšte znaš o Srbiji, kada si čitav život funkcioner u međunarodnim odnosima, pa je malo paradoksalno da kritikuješ Vučića, kojije, ako je nešto uradio, to učinio upravo na tom polju
  • Trojanski Konj

    01.02.2017 12:58
    Ja ovom čoveku ne bit dao ni 3 nacrtane ovce da čuva a kamo li da vodi državu. Pogotovo zato što se ne zna poreklo finansiranja njegove kampanje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.