Pokušali da prekinu skup Vuka Jeremića u Smederevu

Skup na kojem je Vuk Jeremić večeras govorio u smederevskom Centru za kulturu, više puta je prekinut svađom i dobacivanjem iz publike, saopštio je Jeremićev tim.
Jeremića, najavljenog kandidata za predsedničke izbore u Srbiji, dočekalo je više od 200 građana. 
 
Tokom uvodnog izlaganja, više puta je bio prekinut iz publike, ali je većina slušalaca želela da se razgovor nastavi. Jeremić koji je i predsednik Centra za medunarodnu saradnju i održivi razvoj (CIRSD), dočekan je aplauzom, na šta je odgovorio rekavši da "aplauz nije za njega, već za sve koji su imali hrabrosti da se večeras pojave, uprkos tome što je najmanje deset ljudi ispred zgrade upisivalo ko sve ulazi".
 
"Vi ste večeras došli uprkos svim pritiscima", rekao je on i nekoliko puta zamolio prisutne da se međusobno ne svađaju i ne prave podele. "Svi ste vi ovde moji. Ja na isti način posmatram sve građane. I borim se za svaki glas", naveo je Jeremić.
 
Slušaocu koji se predstavio kao "član Srpske radikalne stranke" i upitao da li su se Jeremić i Saša Janković kandidovali da bi Aleksandar Vučić "lakše pobedio", Jeremić je odgovorio da, "ako neko ko nije iz SNS, iskreno radi na tome da na izborima bude izabran Aleksandar Vučić, onda je to vaš predsednik Vojislav Šešelj".
 
Jeremić je zatim nastavio razgovor sa građanima kojima je predstavio svoj budući predsednički program, odgovorajući na njihova pitanja kako da se unaprede zdravstvo, prosveta i ekonomija. Jeremić je danas u centru Smedereva otvorio svoju kancelariju za kontakt s građanima.
  • N.SAD

    04.02.2017 12:59
    Pre neki dan gost na TV-Pink je bio Čedomir Jovanović i gospođica Mitić(čini mi se da se tako preziva) jedna od onih koji su prekinuli tribinu u Beškoj.Koliko smo mogli čuti od ,,demokrate'' Čede da je to sasvim legalno pa se onda pitamo ko je taj koji će odlučivati da li se nekakav skup, debata može i sme prekinuti a neka ne?Možda Čeda sebi uzima za pravo da o tome odlučuje sa podrškom od 1% na parlamentarnim izborima i otkud da tako minornoj stranci i političaru daju toliko medijskog prostora?Verovatno je ista ,,kesa'' iz koje novac uzimaju njih dvoje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.