Proglašena kandidatura Jankovića za predsednika Srbije

Republička izborna komisija proglasila je Sašu Jankovića za kandidata na predsedničkim izborima, koji će se održati 2. aprila.

RIK je na sednici utvrdio da su pravno valjana 17.134 potpisa podrške Jankoviću.

U nedelju, sat posle ponoći, RIK-u je bilo predato 17.866 potpisa građana koji su podržali kandidaturu Saše Jankovića za predsednika Srbije. Potpise je predao proslavljeni košarkaški trener Dušan Duda Ivković, kao ovlašćeni predlagač, i predstavnici Grupe građana "Za Srbiju bez straha", koja i kandiduje Jankovića za predsednika. Ivković je novinarima rekao da mu je velika čast što je uz Jankovića, navodeći da je u izborni štab pored potpisa koji su predati, pristiglo još desetine hiljada potpisa i da još pristiže, ali da nisu uspeli sve da ih ažuriraju.

Prvi predsednički kandidat koga je proglasila RIK je Aleksandar Vučić, sa 56.516 pravno valjanih potpisa građana.

  • nss

    06.03.2017 08:06
    nss
    najzad neko normalan
  • Недељко

    06.03.2017 07:07
    Обећање
    Још један који обећава да ћемо живети боље и да нико нема права да нас понижава. Тако су говорили и пре двадесет година. Ни плана, ни програма, само обећање без покрића. Али и ми живимо без плана и стихијски. Само да оду комуњаре, само да оду црвени, само да оду жути, само да оду напредни, а није важно ко ће да дође јер и тај ће да оде.
  • ns

    06.03.2017 00:09
    može za Jankovića u drugom krugu mada moj kandidat iz prvog kruga savetuje Jeremića, videćemo ko će proći, u svakom slučaju protiv pošasti jedino ako šešelj nije na drugoj strani ondak pasoš i viza!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.