Dveri osnovale srpski Vikiliks - Dveriliks

Predsednički kandidat i lider pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je da je osnovao antikorupcijski tim tog pokreta, nazvan Dveriliks.
Kako je naveo, taj tim će se baviti otkrivanjem korupcije u vlasti.
 
Obradović je rekao kako će tim koji naziva srpskim Vikiliksom, ili Dveriliksom, ukoliko pobedi na predstojećim predsedničkim izborima, uključiti u okvire Saveta bezbednosti.
 
Kako je rekao, najvažnija tema u Srbiji je borba protiv organizovanog kriminala i korupcije i vreme je da se neko time ozbiljnije pozabavi, jer vladajuća partija za pet godina nije učinila ništa. 
 
Obradović je rekao kako politička mafija prodire u sve sfere društva, u nju je uvrštava pojedince iz politike, društva, policije i kako kaže, glavni zadatak je da se pobedi ta politička mafija. 
  • Kernel

    14.03.2017 10:01
    Do pobede!
    Dveriliks, Boškoliks, Asteriks i Obeliks...
  • cirkus drzava

    13.03.2017 13:43
    Ima da se osnivaci Vikiliksa prepadnu od konkurencije.
  • više kao

    13.03.2017 13:38
    ...
    Više mi zvuči kao "brain leaks"...
    Iscuriće.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.