Policajci kaznili pešaka zbog nepravilnog kretanja

Bojanu Krstiću iz Podine kod Žitorađe policajci su napisali kaznu zbog toga što se nepravilno peške kretao kolovozom.
Policajci kaznili pešaka zbog nepravilnog kretanja
Foto: 021.rs
Kako kaže Krstić, on je ostavio svoj automobil kod majstora i krenuo peške kući koja se nalazi u drugom selu, prenose topličkevesti.rs.
 
"U jednom momentu sustigao me je policijski auto. Ja sam mislio da su stali da me povezu do sela. Međutim, ljubazno su me zamolili da im pokažem lična dokumenta", priča Krstić.
 
Prema njegovim rečima, dobio je objašnjenje od jednog policajca da je u pitanju pojačana kontrola pešaka koji se kreću putem. 
 
"Kako jedan od njih reče, neko od policijskih starešina je prošao regionalnim putem i primetio me da se krećem desnom stranom puta. Odmah je njima signalizirao da moraju da me sustignu i kazne. Bio sam šokiran, prosto nisam mogao da verujem, ali je jednostavno to bila realnost", kaže Bojan Krstić.
 
Policajci su mu napisali prekršajni nalog i rekli da je kazna 3.000 dinara, a ukoliko plati u roku od 8 dana onda je 1.500 dinara.
  • miša

    10.07.2018 10:57
    Neodgovoran
    Šta tu nije jasno? Čovek se kretao pogrešnom stranom , gde je ugrozio svoj vlastiti život , a i bezbednost ostalih učesnika u saobraćaju. Pešake i te kako treba kažnjavati isto kao i vozače . Većina pešaka sje pogrešno shvatila te neke svoje prednosti u saobraćaju , pa srljaju kao muve bez glave. Kad se nešto desi , onda kuku lele! Samo kazne i onda se svi tako lepo , kulturno i odgovorno ponašaju. Ovo treba da važi za sve učesnike u saobraćaju, KAZNA I samo KAZNA , ali za sve i sve se veoma brzo i lako dovede u red.
  • /

    09.07.2018 14:36
    /
    e dvolicnog naroda
    ovde ste za kaznjavanje pesaka a tamo se zgrazavate na zadrzavanje vozaca koji nije hteo da plati kaznu u roku
  • mrk

    09.07.2018 13:29
    ti i ne smes da se kreces desnom stranom puta, nego levom. znaci ides u susret vozilima da bi mogao da ih vidis i izbegnes ako skrenu sa puta i krenu prema tebi. tako je po zakonu. ako ides u smeru kretanja vozila, ne vidis situaciju iza sebe i nemas priliku da reagujes. sta ti nije jasno? kradi milione pa te niko nece dirati...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.