Maloletnik pijan ukrao kombi, slupao se i zamalo dobio batine

Maloletnik star 17 godina, u vidno pijanom stanju, ukrao je ključeve kombija čoveku s kojim je pio u lokalnoj kafani u selu Aleksandrovac na putu Požarevac-Svilajnac.
Maloletnik pijan ukrao kombi, slupao se i zamalo dobio batine
Foto: Pixabay
Kako piše "Blic", uleteo je u vozilo, dao gas i, pred poterom koju su organizovali ljudi čiji je kombi ukrao, u naselju Aleksandrovac, na magistralnom putu Požarevac-Svilajnac, udario u dva automobila i pravim čudom, prošao je bez povreda.
 
Dečak je sedeo sa vlasnikom kombija u kafani. U jednom trenutku, ukrao mu je ključeve od vozila i, pre nego što je ikako uspeo da reaguje, seo je u kombi i dao gas. Vlasnik kombija je odmah seo u drugi auto i počela je potera. Maloletnik je dodao gas i pokušao da umakne. Izgubio je kontrolu nad kombijem, zaneo se i svom silinom udario u dva parkirana automobila. Sreća u nesreći je bila što u tom trenutku na mestu udesa nije bilo ljudi.
 
Dečak je, neporvređen, izašao iz kombija, ali je tada na njega nasrnuo vlasnik tog vozila. U pokušaju da ga istuče, sprečila ga je policija, koja je maloletnika privela.
 
Proverom je ustanovljeno da je dečak u krvi imao 2,2 promila alkohola.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija