Svim komšijama platio komunalije

Jedan Trsteničanin, za kojeg se pretpostavlja da živi i radi u inostranstvu, platio je unapred sve julske račune komšijama.
Svim komšijama platio komunalije
Foto: 021.rs

On je kako navode u JKP "Komstan" došao pred šalter i pitao da li je moguće da za celu zgradu gde ima stan uplati avans za komunalne usluge.

"Kada smo mu odgovorili da je avansna uplata moguća, uplatio je po 1.000 dinara za svaki stan u zgradi, što otprilike odgovara mesečnom iznosu potrošnje u toj manjoj višespratnici u Trsteniku. Bila sam zatečena, jer za osam godina, koliko radim, ništa slično nisam videla. Rekla sam mu 'svaka čast', a on se nasmejao i rekao 'samo sam hteo da obradujem komšije, ne viđamo se baš često'", ispričala je za "Novosti" službenica Biljana Andrejić.

Kako su stanari ove zgrade uredne platiše, sada će biti mirni sve do septembra, budući da su im plaćeni i julski računi, koji na naplatu stižu u avgustu.

  • NNGARI

    31.07.2018 18:48
    Desetka
    Verovatno čovek nije stekao novac preko noći! Onaj ko zna kako je nemati, odrastati u atmosferi gde je ljubav i poštovanje važnije od materijalnih vrednosti, stiče karakteristike kao što su empatija, tolerancija i altruizam!
    Utopijski je očekivati da ovdašnja vlastela i kvazi preduzetnici urade bar nešto slično...NAŽALOST TAKVI OTIMAJU I GRABE BEZOBZIRNO!!!
    Hajde onda makar Mi obični građani, da uradimo ko, koliko može!!!
    Svi poznajemo nekog kome nedostaje nešto...
    Pozdrav
  • komšija

    31.07.2018 15:12
    Svaka mu čast. Boli ga uvo da li komšij koriste ćirilicu, kako se krste, da li se uopšte krste... Zna da su bez kinte i želi da pomogne.
  • Zato

    30.07.2018 15:31
    ?
    Gestikulator
    E frajeru at plati samo meni ne ostalim komšijama pa onda konja.!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija