Majka sa bebom nepoželjna kod notara

Jelena Stojaković došla je iz Frankfurta u Šabac da bi kod javnog beležnika, sa sestrom i majkom, potpisala ugovor o prodaji nekretnine.
Majka sa bebom nepoželjna kod notara
Foto: Pixabay
U zakazanom terminu došla je kod notara sa bebom, jer nije imala kome da je ostavi na čuvanje. Kaže da je po ulasku u kancelariju zamolila beležnika da isključi klima uređaj i nije mogla da veruje kada je od njega dobila odgovor da nije problem klima, nego beba.
 
"On je tako postupio prema nama da sam se ja osećala kao da sam sa sobom dovela kuče, a ne malo dete koje, pritom, ja još uvek dojim. Prosto mi je nenormalno da ja odem kod javnog beležnika da overim potpis i da mi kaže da sam neozbiljno shvatila situaciju, da ja ne treba da dovodim malu bebu, da je to zabranjeno. Zašto nije stavio nalepnicu, precrtano, zabranjeno za bebe", ispričala je Jelena Stojaković za RTS.
 
Javni beležnik Nenad Vujić rekao je da ona nije izbačena iz kancelarije, nego je "posle njegove sugestije samovoljno otišla". Tok razgovora, kako navodi, zabeležen je kamerom.
 
"Gospođa je revoltirano izašla. Mislim da je bilo drugih načina da se nađe bolje rešenje. Po pravilu, roditelji se snađu na neki način da deca ne prisustvuju ovakvim poslovima jer, prosto, ona mogu samo otežavati da se ovakvi poslovi sprovedu na pravi način", rekao je Vujić za RTS.
 
Primeri u svetu pokazuju da su vrata bebama svuda otvorena. Jedan profesor u Izraelu pričuvao je bebu studentu na predavanju, a prava senzacija u Evropskom parlamentu bila je jednomesečna beba koju je italijanska poslanica dovela na sednicu. U Nemačkoj, kaže  Jelena Stojaković, bebe svuda imaju prednost.
 
"Nigde, gde god sam otišla, u bilo koju instituciju, u bilo koju zgradu, u bilo koju upravu ili kancelariju, niko mi nije zabranio da dovedem svoje dete. Ja sam se i porodila u porodilištu koje je 'bebi frendli'. Od momenta porođaja, dete je 24 sata bilo sa mnom", ispričala je. 
 
Ona je ugovor potpisala kod drugog beležnika.
  • hihih

    13.08.2018 18:33
    A da se objavi ime ovog notara? Pa da ga svi izbegavaju, propadne mu posao? Kao. E to bih volela da vidim. Mislim, volela bih sve vas uprepodobljene zastupnike "mama" da vidim krisom kod kojeg notara ulazite, kod ovog sto mu pise "klima radi, postuje se red i nije pozeljno dovodjenje beba", ili kod onog vaseg kojem pise "majke imaju prednost, klima se gasi kad god udje beba u prostoriju, zavrsicete vase poslove kad sve majke obave svoje"... Kojeg bojkotujete, propasce. Mislim da svi znamo gde biste usli, jer licemerje vam iz usiju izlazi vec u ovim pateticnim komentarima (eno ga Brus Vilis poderao vrata da umre muski u klimatizovanom prostoru kad se vec mora mreti, al nemoj da ga neko oda, na zadatku je, nece drugi put, samo ovaj put jer zuri...).
  • sivamaterija

    13.08.2018 18:05
    Ma dajte ljudi jako ste ogorceni...niko od nas nije bio prisutan da bi mogao da optuzuje jednu ili drugu stranu. A i da jeste, opet je stvar percepcije i licnog dozivljaja... Ima raznih mama a ima i raznih sluzbenih osoblja. Usmerite svoju energiju u nesto kreativno a ne u medjusobna prepucavanja na komentarima.
  • Znamo mi

    13.08.2018 14:12
    @ Cveta
    Rodila si ti dvoje dece ZBOG SEBE,da te gledaju u starosti.
    Ali zbog toga očekuješ da te mi ostali pustimo preko red,a da završavaš takodje SVOJE poslove, da ti bude lakše na naš račun.
    Kao da si ih rodila zbog nas, a nisi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.