EPS zapošljava mlade stručnjake

Elektroprivreda Srbije objavila je konkurs za zapošljavanje 163 visokoobrazovana stručnjaka, među kojima će šansu za prvi posao dobiti 62 mlada diplomca bez radnog iskustva.
EPS zapošljava mlade stručnjake
Foto: 021.rs
Konkurs predviđa zaposlenje na određeno vreme do dve godine za 47 inženjera mašinske struke, 43 elektro inženjera, 20 rudarskih inženjera, 10 informatičara, 12 visokoobrazovanih stručnjaka građevinske, devet geodetske, pet geološke, kao i dva tehnološke struke, 12 pravnika i po jednog hemičara, ekonomistu i psihologa. 
 
"Osnovni kriterijum za izbor i selekciju kandidata koji će dobiti prvi posao biće uspeh na fakultetu", tvrdi se u saopštenju EPS-a.
 
Poslovi su ponuđeni u mestima širom Srbije, a najviše radnih mesta otvoreno je u opštini Lazarevac, ukupno 51, a sledi Kostolac sa 38 mesta.
 
Na konkursu se traži i 25 stručnjaka u Beogradu, 18 u Obrenovcu, po pet u Surdulici i Negotinu, po četiri u Novoj Varoši i Kladovu, tri u Pirotu, po dva u Čačku, Malom Zvorniku i Bajinoj Bašti. Po jedno radno mesto otvoreno je u Novom Sadu, Kragujevcu, Kraljevu i Nišu.
 
Prijave na konkurs mogu se dostavljati isključivo preko sajta poslovi.infostud.com. Rok za podnošenje prijava je 30 dana od dana objavljivanja konkursa, odnosno 19. septembar.
  • hm

    22.08.2018 11:44
    A kad je bio konkurs za dva moja prijatelja koji su pre mesec dana zaposleni, obojica imaju srednju skolu, bili su uspeha dobar 3, smera cini mi se trgovackog i neke druge sup?
  • Coco

    21.08.2018 21:32
    Ček, ček!
    A koliko primaju diplomiranih mendžamera?
  • Haha

    21.08.2018 19:06
    Paradoks
    Pa da, te nemaju i stranci pa onda konkurs
    E zivote

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija