Stranu državljanku na autoputu ubedio da joj treba popravka vozila, pa joj uzeo 630 evra

Policija u Velikoj Plani uhapsila je 64-ogodišnjeg D.R. zbog prevare.
Stranu državljanku na autoputu ubedio da joj treba popravka vozila, pa joj uzeo 630 evra
Foto: Pixabay (Ilustracija)
Sumnja se da je on na autoputu Niš-Beograd kod Mihajlovca, svojim šlep-vozilom pratio automobil bugarskih registracija i vozaču automobila davao svetlosne signale da se zaustavi. Nakon zaustavljanja, vozaču je rekao da je uočio da nešto nije u redu sa zadnjim točkom automobila i da on može da pruži uslugu prevoza i popravke vozila u Velikoj Plani. 
 
Pošto je prevoz automobila do servisa i popravku navodnog kvara osumnjičeni naplatio 630 evra, oštećena bugarska državljanka je, nakon preuzimanja vozila, događaj prijavila policiji. 
 
Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Velikoj Plani, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće priveden tužiocu.
 
Podsetimo, Dojče vele je nedavno pisao o prevarantskim šlep službama na putevima u Srbiji, o čemu više možete pročitati OVDE.
  • dusko

    04.11.2018 20:35
    nova godina
    pa gde bas na bugarku. ko ce nam popuniti trgove za novu godinu,ako ih ovako docekujemo
  • EU

    04.11.2018 15:36
    Zbog ovakvih stvari smo omiljeni u EU .
  • Smrdibube

    04.11.2018 14:49
    Hajducija bila i ostala.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija