Težak udes na Ibarskoj magistrali, jedna osoba stradala

Jedna osoba je poginula, dok je 11 povređeno u sudaru putničkog automobila i mini-busa koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u subotu uveče oko 22 sata u mestu Cerje na Ibarskoj magistrali, na deonici puta Kraljevo-Raška.
Težak udes na Ibarskoj magistrali, jedna osoba stradala
Foto: Pixabay (Ilustracija)
Kako "Novosti" nezvanično saznaju, udes se dogodio kada su se iz nepoznatih razloga, sudarili "fijat stilo" novopazarske registracije koji se kretao iz pravca Kraljeva i mini-bus autoprevoznika "Janjušević" pribojske registracije, koji je dolazio iz suprotnog smera prevozeći igrače rukometnog kluba "Karađorđe" iz Topole.
 
Od zadobijenih povreda vozač fijata na mestu je preminuo, dok je njegov suvozač sa teškim povredama hitno prebačen u Opštu bolnicu "Studenica" u Kraljevu. 
 
Sa teškim i lakšim povredama u kraljevačku bolnicu prevezeno je i desetoro putnika iz mini-busa. 
 
Zbog udesa i uviđaja, saobraćaj je na ovoj deonici Ibarske magistrale bio u višesatnom prekidu, pa su se iz oba pravca formirale kilometarske kolone vozila.
  • Druga strana

    25.11.2018 08:59
    Smrt
    Trebali bi je nazvati koridor smrti.
    Pa ko ovde nije normalan, "ili sam ja kreten ili je tužilaštvo kreten, neko ovde mora biti kreten"

    Pa svage godine gine neverovatan broj ljudi na toj cuvenoj magistrali.
    Sta je bre sa vama ljudi?!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija