Vučić: Pisma penzionerima o trošku SNS

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je pismo zahvalnosti penzionerima slao kao predsednik stranke, a ne države.
Vučić: Pisma penzionerima o trošku SNS
Foto: 021.rs
On je dodao da je to zato da bi taj trošak platila stranka, a ne poreski obveznici.
 
Odgovarajući na pitanja novinara u Zrenjaninu, on je takođe rekao da je u politiku ušao 1993. godine, kada su svi ratovi bili skoro završeni. 
 
"To što je neko u stanju da vam piše pisma i namešta pisma, pa da vam objašnjava kako me neko zna još iz devedesete godine u politici... Ja nisam od devedesete godine u politici. Izmišljali su da sam kumovao ratovima, a svi ratovi su skoro bili završeni kada sam ušao u politiku, sem agresije NATO na Srbiju. Tek krajem 1993. godine sam ušao u politiku", rekao je Vučić. 
 
Ponovio je da je razlika između njega i njegovih političkih protivnika sve vidljivija i uočljivija, što, kaže, vidi i po reakcijama građana. 
 
"Govore o nepostojećim istraživanjima, e, pa, ja imam stvarna istraživanja i ne bih bio naročito srećan na njihovom mestu onim što ta istraživanja govore", naveo je.  
 
"Želim im mnogo zabave sa mojim lutkama, neka se bave lutkama, psovkama i uvredama na moj račun, a ja ću otvaranjem fabrika, pa ljudi neka procene svačiji rad", rekao je Vučić.
 
Podsetimo, prošle nedelje su na adresu penzionera u Srbiji počela da stižu pisma zahvalnosti u ime predsednika Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića. Međutim, pošiljalac nije PIO Fond, koji ima evidenciju o svim penzionerima u Srbiji, već Srpska napredna stranka, koja, ako se Zakon o zaštiti podataka o ličnosti poštuje, ne bi smela da raspolaže informacijama ko je sve penzioner i gde živi. Ovim povodom reagovao je i Poverenik za zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić koji je pokrenuo postupak nadzora u Fondu PIO i Generalnom sekretarijatu predsednika Republike.
  • Ledu

    30.11.2018 09:27
    Pazi te se na posekotinu papirom, možda se preobratite brže, bolje, jače u esenesovca :-)
  • petar

    29.11.2018 20:14
    a SNS se finansira od tetke iz Kanade
  • Triptih

    29.11.2018 19:03
    dakle tako
    Ovo je priznanje da penzije nije otela Narodna skupština već SNS.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija