Pasoš Bugarske veoma tražen, cene od 400 do 3.000 evra

Jedna od veoma traženih "roba" u Srbiji je pasoš Republike Bugarske, piše Glas Zaječara.
Pasoš Bugarske veoma tražen, cene od 400 do 3.000 evra
Foto: Pixabay
Kako navode, razlog je jednostavan: ovaj pasoš omogućava rad preko granice, bez mučnog vraćanja na svaka tri meseca, bez potrebe za davanjem mita na graničnom prelazu kako bi se izbeglo utiskivanje pečata.
 
Svako od nas poznaje nekoga ko ga ima, ili nekoga ko je pokušao da dođe do njega. Svako zna i nekoga ko je u procesu čekanja na isti. Svako od nas poznaje i nekoga ko je na granici dao mito kako mu ne bi utisnuli pečat. To je naša realnost, piše Glas Zaječara.
 
Cena pasoša kreće se od 400 evra do 3.000 evra.
 
  • Nina

    10.12.2018 05:31
    Hm...
    Da, poznajem ljude koji su uhvaceni u Austriji radeci na crno imajuci te papire. Prosli su jako lose. Iz zemlje su proterani, a kaznu ce naknadno dobiti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija