FOTO: Lagao da su mu žena i dete bolesni, da može da nabavi hrvatske pasoše...

Beogradska policija uhapsila je 56-ogodišnjeg D. K. zbog više prevara.
On je osumnjičen da je oštećene, koje je najčešće susretao na Bežanijskom i Novom groblju u Beogradu, dovodio u zabludu tako što im je tražio novčane pozajmice na ime navodne pomoći za lečenje bolesne supruge i deteta.
 
Osumnjičeni se tereti, takođe, da je oštećene dovodio u zabludu da im preko kontakata u Ambasadi Hrvatske navodno može obezbediti regularna državljanstva Hrvatske, na osnovu kojeg bi mogli da dobiju hrvatska dokumenta.
 
Isti se sumnjiči i da je oštećene, lažno se predstavljajući kao vozač direktora Uprave carina, dovodio u zabludu da može da im nabavi robu po povoljnijim cenama.
 
Uhapšeni je na ovaj način u periodu od 2016. do 2018. godine sebi pribavio protivpravnu imovinsku korist od oko 400.000 dinara, za koliko su prevareni građani oštećeni.
 
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužilaštvu.
 
Pošto se sumnja da postoji još oštećenih građana, u policiji mole sve koji smatraju da su oštećeni da kontaktiraju Policijske uprave Beograda na brojeve telefona 011/279-8409 i 011/279-7472.
  • kapetan hercegovina

    10.12.2018 17:19
    @Nije milosevic kriv
    Bas me zanima kakvu materijalnu korist su hteli steci oni koji su naseli na "dovodio u zabludu tako što im je tražio novčane pozajmice na ime navodne pomoći za lečenje bolesne supruge i deteta."... Mozda bi bilo zgodno procitati pre komentarisanja
  • podbarac

    10.12.2018 16:01
    :)
    koji je to ološ , odrati ga kaznom
  • Nije milosevic kriv

    10.12.2018 15:11
    mi smo ...
    Samo neka peljesi, ovi koji su naseli na njegove prevare su hteli neku korist da steknu na kvarno, a moje skromno misljenje je da takve i treba klepati. Veci deo problema u ovoj drzavi su gradjani koji bi se rado okoristili ispod zita, a tek manjina su oni koji im to omogucavaju. Treba pohapsiti i pacijente koji su lekarima davali mito a ne samo lekare, jer je to sto rade, po definiciji, saucesnistvo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija