"Predizborna kampanja u Lučanima u atmosferi nezapamćenih pritisaka"

Grupa građana "Jedan tim" saopštila je da je predizobrna kampanja u opštini Lučani, u kojoj su za 16. decembar zakazni lokalni izbori, protekla u "atmosferi nezapamćenih pritisaka i prljave kampanje".
"Predizborna kampanja u Lučanima u atmosferi nezapamćenih pritisaka"
Foto: 021.rs
"Umesto da izbori budu praznik demokratije na kome građani slobodno biraju svoje predstavnike, ovi se održavaju u uslovima u kojima je glasati slobodno postalo čin hrabrosti. U okruženju okupacije žitelji opštine glasno govore 'samo da ovi izbori prođu'", navodi se u saopštenju te grupe građana.
 
"Jedan tim" je ukazao na to da su se njihovi kandidati za odbornike u Skupštini Lučana suočili sa pritiscima. Oni su upozorili da će posle izbora "otići i ministri i politički lideri", a u Lučanima ostaju da žive građani koji treba "da se pogledaju u oči" i žive jedni pored drugih ma kakav izborni rezultat bio.
 
"Imamo samo jedno pitanje da li će vas bar malo biti sramota od komšije kome ste zapretili ostankom bez posla, od sugrađana kojima ste rekli da slikaju svoj listić kao dokaz glasa za velikog vođu, od onih kojima ste uterali strah da se njihovo dete neće zaposliti", navodi se u saopštenju.
 
Grupa građana "Jedan tim" je na prošlim lokalnim izborima osvojila četiri odbornička mandata i poslednjih četiri godine u Skupštini Lučana nastupala kao opoziciona odbornička grupa.
  • Ariljac

    14.10.2019 19:50
    Lučani
    Ne smeju pasti.Bio sam na dan "izbora" a takve torture građana nije bilo ni kad se spuštala kuglica u "glasačke" kutije.I sad kao ne znamo što?A ko izvozi proizvod MB? A ko je MENADŽER prodaje?A ako neko "lane" proći će kao onaj u "Krušiku"!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.