MTS negirao navode da su blokirali N1

Telekom Srbija reagovao je na vest koja se pojavila u javnosti, a u kojoj se navodi sumnja SBB-a da je MTS "verovatno doneo odluku" da internet korisnicima onemogući sadržaj SBB-ovih kanala, uključujući i program Televizije N1.
U MTS negiraju ove navode. 
 
"Ova zabrana se očigledno radi na aplikativnom nivou van naše mreže, najverovatnije od strane SBB-a, kao vlasnika kanala. Pretpostavljamo da je vlasnik kanala doneo odluku da na ovakav način štiti svoj ekskluzivni sadržaj. Zamolili bismo konkurenciju da u situaciji u kojoj nije u stanju da korisnicima pruži uslugu koju je obećao, ne obmanjuje ni svoje korisnike ni javnost na način da prebacuje odgovornost na MTS", poručuju u ovoj kompaniji.
 
IST Media preneo je u četvrtak vest da prilikom pokušaja da se preko EON aplikacije u MTS internet mreži prati program N1, pojavljuje se natpis da "izabrani kanal nije dostupan na mreži internet provajdera na koju ste konektovani", što se ranije desilo sa kanalima Sport kluba. 
  • novosađanin

    15.12.2018 08:36
    n1
    Ako koza laže nelaže rog. Uključite MTS probajte naći N1. Nema? Eeeeee.
  • slucajno

    14.12.2018 21:03
    Usao sneg u koaksijalni kabel?
  • ja

    14.12.2018 19:06
    ja
    Kod mene vise nema N1 televizije..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.