Ivan Ivanović odlazi sa Prve televizije

Voditelj Ivan Ivanović nakon osam godina napustio je televiziju "Prva".
Ivanović je izjavio da će poslednja emisija "Veče sa Ivanom Ivanovićem" biti emitovana 28. decembra i da posle toga neće raditi tu emisiju jer "ne želi da predstavlja dekor za lažnu slobodu".
 
Ivanović za Betu rekao da je odluku doneo iz ličnih i poslovnih razloga.
 
"Nemam razloga da verujem da će vreme koje dolazi na Prvoj biti onakvo kakvo je bilo i ne postoji ništa što će moći da me uveri da će moći da se radi slobodno. Mislim da je situacija takva kakva je i ne želim da moje ime stoji uz sve što se desilo prilikom kupovine te televizije, niti mislim da treba da dovodim sebe i tim koji je radio deset sezona u situaciju da budemo uslovljeni, pritisnuti ili da budemo poniženi pre svega potencijalnim pretpostavljenima koji će se možda pojaviti", rekao je poznati voditelj.
 
On je dodao da "slobode nema, da postoje neke borbe koje pojedinačno vode Kesić i on, kao i drugi koji se time bave", ali da ne ne verujem da će biti moguć i "ovaj minimum slobode ostvariti u budućnosti".
 
Ivanović je rekao da on i njegov tim za sada nemaju ponudu, a ni plan šta će raditi. "Ljudi koji rade ovu emisiju, 20 porodica, oko 50 ljudi, svi su istog stava kao i ja. Svi smo jednoglasni i osećamo i mislimo isto. Mislim da je u redu bilo da moje ime stoji uz Prvu svih ovih godina i isto tako mislim da nije u redu da stoji od januara pa na dalje", rekao je on.
 
Voditelj je naveo da je poslednja emisija sledećeg petka.
 
"Večeras je poslednji intervju koji sam uradio, što je vrlo važno, jer mislim da su moji intervjui obeležili tu emisiju u svih 10 sezona. Poslednja emisija je sledećeg petka u kojoj tradicionalno pomažem svojim gledaocima. S obzirom na to da se emisije rade za publiku, red je da se oprostim u emisiji koja je posvećena našoj publici", naveo je Ivanović.
 
On je rekao da u Srbiji nema slobodnog društva i da nedostaje sloboda na svim nivoima, dodajući da je njegova emisija bila privid lažne slobode i da su stvari normalne.
 
Međutim, Novosti pišu da on sa televizije "Prva" prelazi na TOP tv. Emisija koju će Ivanović voditi na pomenutoj televiziji najverovatnije će nositi isti naziv, "Veče sa Ivanom Ivanovićem".
  • Kaćanka

    25.12.2018 08:39
    @Čika
    Nikad nisam patila od pravdanja.......al Čiki za ljubav ....grešiš Čiko, grešiš...
  • Čika

    24.12.2018 13:36
    Moram da kažem
    Meni Kaćanka botovski zvuči. Bilo bi mi drago da grešim, pa da se ispostavi da i u Kaću ima neistomišljenika. U tom slučaju - izvinite.
  • mRghoodan

    24.12.2018 12:39
    Slabo to nesto..
    .. ide pokusaj piljuckanija, braco i sestre roboti.. ;)
    Ivan Ivanovic car.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija