Novi Pazar umesto dočeka kupuje klavir i pomaže deci

Kao i prošle, ni ove godine u Novom Pazaru neće biti orgnizovanog dočeka Nove godine na centralnom gradskom trgu.
Novi Pazar umesto dočeka kupuje klavir i pomaže deci
Foto: Pixabay
Odlukom gradonačelnika Nihata Biševca, novac koji bi eventualno bio potrošen za angažovanje poznatih estradnih zvezda, biće usmeren za kupovinu koncertnog klavira za talentovane učenike, mališane bez oba roditelja i decu socijalno ugroženih porodica.
 
- Klavir će dobiti ovdašnji kulturni centar i moći će da ga koriste sva muzički talentovana deca, kao i prošle godine pomoći ćemo deci bez oba roditelja, ali i najsiromašnijim mališanima, nagradićemo novčano i đake i nastavnike koji su na regionalnim i republičkim takmičenjima postigli uspehe - ističe gradonačelnik Biševac.
 
On naglašava da je u ovom gradu u planu i koncert klasične muzike mladog novopazarskog pijaniste Adema Mehmedovića i lokalnih umetnika.
 
Uoči prošle Nove godine, grad Novi Pazar je siromašnoj i deci bez roditelja uručio poklone u vrednosti od 800.000 dinara.
 
Svaki dinar uložen u decu i kulturu do sada nam se višestruko isplatio, i u narednom periodu ovakva ulaganja biće jedan od prioriteta Gradske uprave - dodaje gradonačelnik Nihat Biševac.
  • Gorki

    23.12.2018 07:53
    Oprezno
    Svaka čast, gradonačelniče. Visoko cenim makar i svest da postoje oni koji mogu više, a onemogućili smo ih u tome pljačkom, političkim nasiljem i fašističkim terororm.
  • Marko

    23.12.2018 07:42
    Veliki pozdrav i pohvala za Novopazarce.
  • Milos

    22.12.2018 23:09
    Sve cestitke.Prava odluka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija