Preminula trudnica povređena u sudaru kod Kruševca

Trudnica Jovana Milenković (24), koja je u četvrtak ujutro teško povređena u sudaru autobusa i automobila na putu Kruševac-Đunis, preminula je jutros u kruševačkoj bolnici.
Preminula trudnica povređena u sudaru kod Kruševca
Foto: Screenshot
U ovom udesu je na licu mesta poginuo njen suprug Stefan Ilić (26), a njena beba, koja je nakon nesreće rođena carskim rezom, još je u teškom stanju.
 
Dečak se nalazi u kragujevačkom Kliničkom centru, priključen je na aparate za disanje i njegovo zdravstveno stanje je i dalje nestabilno, piše "Blic".
 
U automobilu sa dvoje mladih bila je i Jovanina sestra koja je na lečenju u bolnici, kao i otac, koji je lakše povređen.
 
Do udesa je došlo na Čokotinom brdu kada je, prema nezvaničnim inoformacijama, autobus proklizao i udario u njihov automobil.
  • Tarabic

    11.01.2019 13:50
    Bice ovoga jos
    Sa ovakvom vlascu i SrpskomNesposobnomStrankom na celu, imacemo sve vise kursadzija, sve manje profesionalnih vozaca, sve vise potkupljenih komisija i drzavnih agencija a istovremeno nenadleznih za sve! Cekajte samo dok posle ovakvih nesreca ne budemo imali ni lekara ni medicinskih sestara da povredjene posle nesrece zbrinu! Imacemo samo policajce koji za 2 crvene pustaju pijandure, celave gume, prekoracenja brzine i sve ostale "sitne" prekrsaje, samo da bi se uhvatio neki dinar sa strane.

    Unesrecena porodica je POSLEDICA i slika i prilika svega onog sto u nasoj Srbiji ne valja i sto ovaj ludi narod na svim izborima izglasa (ili prodajom glasova ili apstinencijom) a vidite u kakvo ludilo srljamo kao narod i kao nacija. Pa koliko jos ovakvih kolateralnih zrtava treba da bude da bismo se opasuljili i shvatili da NE MOZE VISE OVAKO DA SE ZIVI I RADI???

    Strucne ljude na celo drzave, povecati plate radnicima, negovati kult odgovornosti i profesionalnosti, postovati zakone i NAJSTROZIJE kaznjavati bilo kakvo nepostovanje istih.

    300 poreza i nameta placamo, za puteve koji se ne ciste, za struju koju nemamo, za grejanje koje ne radi, za lekare koji moraju da se "pocaste" za "zemu koji ce to da mi sredi" i da ne nabrajam. Ovo je Srbija, ovo je nasa zemlja a ne tamo nekih preobucenih radikala, i DOSTA JE VISE ovoga da sedimo i gledamo ko je od nas sledeci ko ce zivotom platiti nesposobnu vlast u ovoj zemlji!

    Pokoj im dusi
  • :(

    11.01.2019 12:21
    o tuge :((((
    Slava ti
  • Putnik

    11.01.2019 12:21
    U Srbiji apeluju da se vozi samo putevima prvog prioriteta. Ma majku vam vasu, ne žive svi samo na putevima prvog prioriteta. Niti imaju krila na automobilima da prelete puteve koji se sami očiste. O autobusima sa ćosavim gumama, i to letnjim suvišno je pričati. Nadam se da će malo anđeo, ostati živ ako ima ko i da ga obiđe da mu da nadu da živi. Saučešće porodici!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.